Ποιοί είμαστε

Η BODE HELLAS είναι μία ελληνική εταιρεία η οποία ιδρύθηκε ως θυγατρική απο την Gebr. BODE GmbH το 1984 με σκοπό τη παραγωγή θυρών για αμαξώματα οχημάτων αστικής – υπεραστικής - τουριστικής συγκοινωνίας και τρένων.

Bode Hellas

  • Αγίας Παρασκευής, Φουσαζάνι Δροσιάς Χαλκίδα 34100, Ελλάδα
  • +30 22210 98671
  • +30 22210 98959
  • info@bode-hellas.gr

Η BODE HELLAS είναι μία ελληνική εταιρεία η οποία ιδρύθηκε ως θυγατρική απο την Gebr. BODE GmbH το 1984 με διαχειριστή τον Κο Μιχαήλ Τσιλεδάκη με σκοπό τη παραγωγή θυρών για αμαξώματα οχημάτων αστικής – υπεραστικής - τουριστικής συγκοινωνίας και τρένων.

Το 2007 η μητρική εταιρεία Gebr. BODE GmbH μεταβίβασε τα εταιρικά της μερίδια στον Κο Μχαήλ Τσιλεδάκη και η εταιρεία έκτοτε έγινε μια οικογενειακή επιχείρηση.

Με αριθμό προσωπικού 25 άτομα παράγουμε ετησίως περισσότερα από 23.000 φύλλα θυρών για ολόκληρη την Ευρωπαϊκή αγορά με τήρηση υψηλών ποιοτικών απαιτήσεων. Μέσω του δικτύου διανομής μας μπορούμε να εγγυηθούμε την ακριβέστατη χρονική παράδοση.

Πελάτες μας η Gebr. BODE Gmbh & Co. KG, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, η ΕΛΒΟ, ο ΟΣΥ και άλλες αμαξοβιομηχανίες εντός και εκτός των ελληνικών συνόρων.

Από το 2005 το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας της εταιρείας μας είναι πιστοποιημένο σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001:2008 από το Γερμανικό φορέα TUV NORD.

Έχουμε πιστοποιηθεί σύμφωνα με τα πρότυπα DIN EN ISO 15085-2 για συγκολλήσεις τρένων και εξαρτημάτων αυτών καθώς και DIN ΕΝ ISO 3834-2 για τις απαιτήσεις ποιότητας συγκολλήσεων από το Γερμανικό φορέα SLV.

Η επιχείρησή μας διαθέτει πιστοποιημένους συγκολλητές για τις μεθόδους συγκόλλησης TIG για αλουμίνιο και MIG/MAG για χάλυβα και ανοξείδωτο χάλυβα. Επίσης διαθέτει μόνιμα απασχολούμενο μηχανικό συγκολλήσεων.

Σας εγγυόμαστε Αξιοπιστία – Ποιότητα – Ευελιξία.

Ρωτήστε μας ! Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας!